fbpx

Веге

  • Големина: ⌀20 cm / мала
  • Состојки: пелат, гауда кашкавал, печурки, маслинки, кромид, пиперка, шери
  • Алергени: млеко, глутен, печурки
  • 160 ден
  • ⌀30 cm / средна 240 ден
  • ⌀40 cm / фамилијарна 350 ден
  • Нарачај