fbpx

Туна

  • Големина: ⌀20 cm / мала
  • Состојки: пелат, гауда кашкавал, туна, кромид, маслинки
  • Алергени: млеко, глутен, печурки
  • 190 ден
  • ⌀30 cm / средна 280 ден
  • ⌀40 cm / фамилијарна 410 ден
  • Нарачај