Киноа авокадо салата

Киноа, авокадо, домат, маслинки, пченка, црвен грав, црвен кромид со магдонос

Наут авокадо салата

Наут, авокадо, домат, маслинки, пченка, црвен грав, црвен кромид со магдонос

Три колори салата

Паста, шери домат, маслинки, фета сирење, магдонос

Хумус медитерана

Хумус, шери домат, краставица, маслинки, магдонос