Лазања болоњезе

болоњезе сос, хопла, гауда кашкавал, тестенина

Лазања со блитва

блитва, хопла, вегета, тестенина

Потпечени макарони со сирење

сирење, кашкавал, хопла, јајце, тестенини

170 ден 150 ден