fbpx

Насоки

Внесете ја вашата адреса на доставаИмате сугестија или ви е потребно нешто друго?

Вашето мислење и сугестии се секогаш добредојдени и ни се од витално значање за континуирано подобрување на нашиот квалитет на храна и брзина на испорака. А доколку сакате да не инфомрирате за потенцијална соработка, вработување или имате потреба од друг вид на информации – слободно контактирајте нè преку контакт формата подолу.

Порака од веб страна

Вашето Име:
E-Mail Адреса:
Мобилен:
Порака:
ANTI-SPAM Заштита: 1 + 1 = ?

Eatalian Take Away

ул. Михаил Чоков бр. 6, локал 2,
веднаш до кафе бар Ван Гог,
Дебар Маало, Скопје
Телефон: +389 (0)74 207 777
Email: order@eatalianpizza.mk

Достава

понеделник – сабота: 10:30 – 22:30
недела: 11:30 – 22:30

Подигање

понеделник – сабота: 10:00 – 23:00
недела: 11:00 – 23:00